Ter ere van ons 10-jarig bestaan hebben we op 12 september 2009 een reŁnie met Barbecue georganiseerd. In totaal waren er maar liefst 30 Easy Living hondjes en 70 mensen ingeschreven !! De locatie was Hondenschool 't Kruierke in Balen waar de honden gewoon los konden lopen.

 

De middag werd begonnen met een welkomstwoord door Lisa, gevolgd door een groepsfoto van alle aanwezige hondjes. Hierna was er een optreden van Marleen van Hees met haar dansende Berner Dannou. Marleen & Dannou, het was weer geweldig !!

 

Voor de kinderen stond er een springkasteel en een speleobox. Ook was er gelegenheid om een leuke kleurplaat te maken. In de kantine was er een doorlopende PowerPoint presentatie met foto's van alle Easy Living nestjes en de aanwezige honden als puppy. Sandra had voor de Berners een leuk spelletje georganiseerd..., de Berners hadden reuzenpret, net als hun baasjes.

 

Rond 14.30 uur gingen we wandelen door het bos,gelegen aan het plein van onze hondenschool. Kinderen, de mensen slecht ter been en de puppy's konden  met de huifkar een rit maken, de puppy's zijn  bijna allemaal in slaap gewiegd :-)

Bij de terugkomst van de wandeling stond de barbecue flink heet en hebben we heerlijk gesmuld. Er was immers flinke honger.

Om 16.00 uur heeft Marleen een mini workshop doggydance gegeven, er zat werkelijk veel talent tussen onze Easy Living Berners, zelfs de puppy's van 3 maanden hadden al snel enkele truckjes geleerd !

Om 17.30 uur werd er afscheid genomen. Lieve mensen, we hebben enorm genoten van deze dag.

Ontzettend bedankt, het is een dag om nooit te vergeten !!